Sorry, je kunt je rechter muisknop niet gebruiken op deze website.
logo
Reviews Mikka Fotografie Ervaringen van anderen. Sproet - Hond - Chihuaha

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen of laat die van jezelf achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mikka Fotografie
Average rating:  
 13 reviews
 by Valérie

Met Mariska in de natuur op pad gaan om foto’s te maken van je huisdier is een feestje op zich. De prachtige foto’s die je dan vervolgens krijgt zijn stuk voor stuk cadeautjes! Zeker het groeipakket zou ik aanraden, zo leuk om terug te zien hoe je pup is gegroeid. Ik kan niet wachten op de laatste shoot en het eindresultaat!

 by Romy

Super leuke shoot gehad met een mooi eindrestultaat!
Een uitdagende shoot met 2 honden en de nodige hectiek maar Mariska heeft de tijd genomen en ging leuk om met ons en de honden. Zeker een aanrader!!

 by Pieter de Munck

Mariska, ontzettend bedankt voor de schitterende foto's. Je hebt ons prachtige herinneringen van onze Freek gegeven. Het was fijn om te zien hoe je met onze hond omging. Je hebt een schitterende shoot gemaakt.

 by annemarie

Mariska is heel relaxed, neemt de tijd en zorgt ervoor dat iedereen op z’n gemak is. Dat er foto’s gemaakt worden in de natuur in plaats van een studio vonden wij echt geweldig. We zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat van de fotoshoot !

 by Neeltje

Heb net de foto's doorgestuurd gekregen die Mariska heeft gemaakt van onze hond Bowy. Wat kun je als baasje belachelijk trots zijn op je hond. De foto's zijn prachtig! En wat het nog leuker maakt is dat een foto shoot met Mariska op zichzelf ook een mooie ervaring is. Ze neemt echt alle tijd en is heel geduldig. Blijft op zoek naar mooie plekjes en past zich onmiddellijk aan als de situatie daarom vraagt. Mijn dochter wilde heel graag een trucje laten zien die ze Bowy had geleerd. Meteen maakt Mariska daar een prachtige foto van. Bowy is nu 16 maanden dus we gaan zeker nog een keer terug als hij ouder is.
Dankjewel Mariska!!!

 by Yvonne Mertens

Ik ben erg blij met de geweldige foto’s die ik dank zij Mariska heb. Ze weet steeds leuke locaties te vinden waar ze met heel veel geduld en creativiteit de dieren vast weet te leggen. Een aanrader voor iedereen!

 by Inge Bogaards

Zojuist een 2e fotoshoot gehad door Mariska van der Heijden van Mikka Fotografie. Vorige keer alleen ik met mijn zwarte Labrador Onyx. Dit keer met beide honden en mijn echtgenoot erbij. Over de eerste was ik laaiend enthousiast, ik kan niet wachten tot ik deze serie te zien krijg!
Mariska is zo heerlijk rustig, neemt alle tijd voor de opnames en zoekt mooie lokatie uit.

Bedankt Mariska!

Tip: ze heeft ook waardebonnen en dus leuk als kado voor een vriend/kennis met een hond, kat of paard!

02-09-2019 geplaatst via mijn oude website

 by Lidwien de Kluijver - Wullems

Al diverse keren een fotoshoot laten maken de een nog mooier dan de andere superblij mee, nog even een wintershoot afspreken.

27-10-2019 geplaatst via Facebook

 by Tanja van de Corput

Wij zijn nog steeds ontzettend blij met de mooie foto's van onze pup. Inmiddels is het een grote jongen en we komen graag weer terug voor een nieuwe shoot. Erg relaxed en ze neemt de tijd voor de juiste plaatjes. Aanrader dus.

25-10-2019 geplaatst via Facebook

 by Shirley Fijneman

Heerlijk de tijd genomen toen. Ondertussen al veel te lang geleden! Nu is hij al groot gegroeid tot een stoere vent! Zou zeker een keer nog terug gaan.

25-10-2019 geplaatst via Facebook

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»